Палавникът Башар Рахал е под чехъл Актьорът с ливански корени си

...
 
Палавникът Башар Рахал е под чехъл
Актьорът с ливански корени си
Коментари Харесай

Палавникът Башар Рахал си намери майстора


 

Палавникът Башар Рахал е под чехъл

Актьорът с ливански корени си откри майстора. Въпреки че името му се спрягаше в случки с много красиви актриси, като Елен Колева и Ралица Паскалева, шавливостта му е към този момент в предишното.

Защото настоящото му гадже Райна Караянева му е стъпила крепко на врата и той е под чехъл.

„ Трудно се живее с Райна, има доста мании, властна е, само че аз й извършвам всички й прищявки, тъй като я обичам “, пъшкал и си признавал всичко пред сътрудниците си продуцента и артист.

Стройната кокона е с цели петнадесет лета по-малка от него, само че той й ходел по гайдата. Тя непрестанно го юркала да пътуват по света на първокласни почивки, както и на екскурзии. Райна не го оставяла да излиза самичък, без нея.

Въпреки крехкостта си, манекенката имала могъщ темперамент и много мании. Тя миела ръцете си по доста пъти дневно, карала да прави същото и Башар. Не го пускала да влиза в дома им по обувки, а още от вратата го командвала да облича домашни облекла.

Още напълно млада Райна развила анорексия, в устрема си да бъде слаба. След това луднала по пластичните интервенции. Цели дванадесет пъти лягала под ножа, с цел да си оправя обонятелния орган. С днешна дата той  е напълно дребен, а последната промяна направила в турска клиника.

Башар Рахал и Райна към този момент живеели под един покрив, а артистът я срещнал и с щерките си, които живеят в Америка с майка си.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР